Hummels o rivalstvu s Bayernom: Nismo mi kao Real i Barca, suparnici smo, ali i prijatelji

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAD god postoje dva uspješna kluba iz istog grada ili država, logično je da među njima vlada veliko suparništvo. Kako na tribinama među navijačima, tako i među samim igračima. Real i Barca, Marseille i PSG, Benfica i Porto, Lazio i Roma, Bayern i Borussia...
 
Međutim, nerijetko takvi prirodni rivaliteti prelaze mjere dobrog ukusa, a još nam je svima u sjećanju atmosfera koja je vladala između Reala i Barcelone u vrijeme stolovanja Josea Mourinha u kraljevskom klubu.
 
Takve situacije nisu dobre za nikoga, najmanje za same klubove i igrače i s tim se slaže sjajni stoper Borussije i Elfa Mats Hummels. 
 
''Ne želim da naše rivalstvo s Bayernom bude nalik onome između Reala i Barcelone. Respektiramo Bayern zbog svega što su postigli, no znamo da i oni poštuju nas. Na terenu je druga priča, tamo smo neprijatelji. No, kad završi utakmica prijatelji smo. Nakon što smo izgubili od Werdera javi mi se Thomas Muller i dao nam je podršku. Poručio je da budemo ustrajni i da će rezultati doći'', napisao je Hummels na Twitter profilu Borussije Dortmund.
 

Pročitajte više