Izbornik Jagodić oči u oči s Halilovićem: "Nećemo ga se odreći, ali niti moliti"

Foto: Tom Dubravec / Cropix

IZBORNIK mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić u potrazi je za kvalitetnim igračima koji igraju u inozemstvu, a koji imaju mogućnost nastupa za BiH. Među igračima koji ga najviše zanimaju je i 16-godišnji Alen Halilović.

Jagodić je najavio da će tijekom zimske stanke odraditi turneju po Hrvatskoj, Švicarskoj i Austriji kako bi razgovarao sa nekoliko njemu zanimljivih igrača. Već ovog vikenda dolazi u Zagreb kako bi oči u oči razgovarao mladom zvijezdom zagrebačkog Dinama.

"Istina je, idem u Zagreb popričati oči u oči sa Halilovićem. Prije svega ću mu čestitati na napretku u karijeri, a razgovarat ćemo i o eventualnom nastupu za našu reprezentaciju u budućnosti. Reći ću mu da ozbiljno računamo na njega i da ga se bez borbe nećemo odreći ali isto tako da nikoga nećemo moliti da igra za našu reprezentaciju", rekao je Jagodić, piše SCSport.ba.

Još dva mlada igrača koja se često spominju su Sead Kolašinac iz Schalkea i mladi švicarski reprezentativac iz Arsenala Sead Hajrović.

"Kolašinac se sjajno razvija i mislim da će biti veliko pojačanje za mladu reprezentaciju, a ubrzo i za našu A-vrstu. Što se Hajrovića tiče, ne želimo izgubiti još jednog igrača i nadam se da će uskoro pokrenuti proceduru kako bi dobio našu putovnicu i poslije zaigrao za našu momčad", dodao je Jagodić.

Pročitajte više