Kevin Painter nema šanse, Phil Taylor najavio je lov na svaki leg

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Pisali smo o Tayloru prošli četvrtak i što se u međuvremenu promijenilo? Apsolutno ništa! Taylor je u prošlom kolu očitao lekciju pikada Jamesu Wadeu koji je odigrao dobar meč, ali niti blizu da bi mogao zaprijetiti Philu Tayloru. Taylor je nakon meča prvo pohvalio publiku koja je bila stvarno fantastična i bila bi šteta da nekada ne pogledate tu atmosferu dok igrači bacaju strelice.

Taylor je pobijedio Wade-a 8-2 uz prosjek 107,24 na 3 bačene strelice, to je samo jedan u nizu prosjeka preko 100 za 3 strelice. Ono što je bilo posebno dobro u tom meču su izlazne strelice koje je producirao Power. Na 8 legova za checkout potrošio je 13 strelica što daje 62% uspješnosti, a sve preko 40% spada u vrlo dobar checkout postotak.

U međuvremenu za vikend Taylor je nastavio svoju dominaciju osvojivši 2 kvalifikacijska turnira za UK Open. U oba slučaja nije imao nekih većih problema protiv svojih protivnika iako se radi o manjim turnirima gdje mu je teže doći do motivacije. No Phil ih je uredno odradio.

Taylorov današnji protivnik je Kevin Painter. Vrlo je čudno što je Painter uopće dobio pozivnicu za ovu ligu jer su svi očekivali da će Wesley Newton koji je pružao puno bolje igre zauzeti njegovo mjesto. Painter ima 3 pobjede i 4 poraza u 7 kola. Gledajući sve mečeve Paintera, dojma smo da je puno bolje igrao na otvaranju prvenstva. Čak je u 2. kolu u jednom trenutku u šaci držao i Taylora koji je gubio 5-3 da bi na kraju to okrenuo u svoji korist pobijedivši 8-5. Taylor je u tom meču pogodio i 9 DARTER, nešto što se ne viđa često na touru, a to je izlaz u 9 strelica.

Painter je u zadnjem kolu poražen 8-3 u ogledu sa Lewisom, odigrao je jako loše, checkout mu je bio tek 3/14 (21%), a mora se napomenuti da je inače Lewis u lošoj formi.

BetPlace.net preporučuje:

Taylor je dao izjavu kako će napasti Paintera i da želi osvojiti svaki leg. To je sigurno nešto što Kevin ne želi znati jer Taylor najavljuje da želi još više dignuti formu što će biti jako teško jer je već sad na vrlo visokom nivou. Zanimljiv je skor u međusobnim ogledima Taylora i Paintera koji kaže da je Taylor slavio u zadnjih 26 mečeva. Pobjeda Taylora se može naći po 1.15-1.20 i spada u sigurnije stvari za neki kombo, a za singliranje bi preporuka bila hendikep od -4.5 legova koji se može naći na skoro svim online kladionicama.

Pročitajte više