Kostelić tri stotinke od postolja: "U Kitzbühelu treba biti sretan kad živ dođeš u cilj"

Foto: Hina

IVICA KOSTELIĆ zauzeo je četvrto, a Natko Zrnčić-Dim osmo mjesto u današnjoj superkombinaciji u Kitzbühelu. Ivici je postolje pobjeglo za samo tri stotinke.
 
>Pinturaultu superkombinacija u Kitzbühelu, Kosteliću postolje pobjeglo za tri stotinke
 
"Bio je to dosta dugačak dan, kao prvo u Kitzbühelu treba biti zadovoljan kad dođeš živ i zdrav u cilj", rekao je za početak Kostelić pa prokomentirao svoj nastup.
 
Šteta za tri stotinke, ali Bank je zaslužio postolje
 
"Superveleslalom je danas bio u redu, mada je to više bio jedan malo opasniji spust", istaknuo je, i nastavio: "Slalom je bio solidan, no nedostajalo je malo sreće. Šteta za te tri stotinke, ali treba čestitati Banku i treba reći da je on borac koji već dugo vremena čeka na priliku i danas je iskoristio."
 
Smatra da je koju stotinku mogao "izvući" prvenstveno u prvoj disciplini; "U superveleslalomu sam mogao nešto bolje. Imao sam dosta problema na traverzi, grbava je i dugačka i tu sam dobio dosta udaraca. Sigurno je da sam mogao par stotinki bolje odvoziti, ali lako je to sad reći. Sve u svemu, solidan nastup u obje discipline, ništa posebno, ali u redu."
 
Ivica želi bodove u slalomu, Natko i u spustu
 
U nedjelju će Kostelić voziti slalom, a najavio ga je ovako: "Bilo bi vrlo važno osvojiti bodove, to je moj cilj za nedjelju."
 
Natko je bio vrlo zadovoljan nakon današnjeg nastupa: "Uspio sam uzeti bodove i u superveleslalomu i u kombinaciji, mada sam bio malo razočaran kad sam ušao u cilj i vidio da neću biti na postolju."
 
On će, za razliku od Ivice, u subotu nastupiti u glasovitom spustu. "Dat ću sve od sebe, a najsretniji bih bio da osvojim bodove i u spustu, ali i u nedjeljnom slalomu", poruka je Natka za kraj.

Pročitajte više