Mršić i Žužul postrojili Splićane: "Ne odstupamo ni milimetra od zadanog cilja, a to je Europa"

Foto: RNK Split

NOGOMETAŠI Splita počeli su s pripremama za proljetni dio sezone. Uoči prvog treninga na Parku mladež, nogometašima se obratio trener Stanko Mršić.

"Nadam se da ste dobro trenirali na ovim praznicima, odnosno napravili ono što vam se dalo da napravite. Vrijeme je da razmišljate o poslu kojim se bavite, i kog živite u nadi da ćemo obaviti ovo što smo zacrtali, a to je plasman u Europu. Bez obzira što na prvi pogled to djeluje malo teže, ali 6-7 bodova, jer Dinamo neću računati, sigurno da možemo hvatati", rekao je Mršić koji će svoje nogometaše trenirati u Splitu do 15. siječnja kada će otići na drugi dio priprema u tursku Antalyju.

Predsjednik Nadzornog odbora Jozo Žužul također je naglasio da se ciljevi postavljeni uoči početka sezone trebaju ispuniti.

"Nema ni milimetra odstupanja od davno zacrtanog cilja, a to znači da vas čeka veliki, veliki posao, a to opet znači da morate biti puno, puno bolji, uz jednu napomenu treneru da nema popusta nikome. Ono što tražim od vas kao imperativ je da u svakom trenutku i na svakom mjestu zračite pobjedničkim duhom", rekao je Žužul.

Inače, na prozivci se pojavilo 35 igrača, a namjera trenera je da u Tursku vodi njih 25. Split se nakon 20 odigranih kola nalazi na 5. mjestu, a prikupio je 31 bod. Dinamo ima 43, Rijeka i Hajduk po 38, a Lokomotiva 33.

Pročitajte više