Nema sukoba kod Španjolaca, Arbeloa: "U dobrim smo odnosima s Kataloncima"

ALVARO ARBELOA odlučio je prekinuti šuškanja i nagađanja o lošim odnosima u španjolskoj svlačionici između igrača Barcelone i Real Madrida.

Podsjećamo, jučer je Xavi izjavio kako su se Realovci svaki put kad bi izgubili od Barcelone ponijeli nesportski.

"Mi smo im čestitali na pobjedama, na kraju krajeva to je sportski i mi smo im na taj način iskazali poštovanje. Međutim, primijetio sam drugačije ponašanje s druge strane. Nisu baš sportski priznali svoje poraze", rekao je Xavi.

Svjetski mediji odmah su izvijestili o trzavicama u španjolskoj reprezentaciji, no Alvaro Arbeloa demantirao je bilo kakve nesuglasice:

"U vrlo smo dobrim odnosima s igračima Barcelone. Svi se dobro slažemo u reprezentaciji iako smo iz drugih klubova. Svi imamo isti cilj, a to je da dođemo do finala i da naravno osvojimo prvenstvo. Borit ćemo se za trofej", rekao je branič Real Madrida, koji se osvrnuo na protivnike:

"Najbolje je započeti turnir pobjedom. Bilo bi loše kada bismo izgubili od Talijana, koji su čvrsta ekipa. Tu su još Irska i Hrvatska, a tko zna što se sve može dogoditi u utakmicama protiv njih. Irci će igrati čvrsto i na granici dozvoljenog, neće nam biti lako", rekao je Arbeloa.

Pročitajte više