Nijemci se naslađuju: "Kraljice, što kažete? Bavarci pokorili London!"

Foto: Screenshot; Bild.de

NJEMAČKI mediji euforično su prenijeli vijest o Bayernovom uništavanju Arsenala. "Bavarci, kraljevi Londona", vrišti naslov njemačkog Bilda, a u tekstu stoji: "Naš velikan je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio Arsenal 3:1. Bayern je nezaustavljiv u Bundesligi, a sada su svoju moć pokazali u Europi", pišu Nijemci.

> Mandžukić potopio Topnike: Arsenal - Bayern 1:3!

> Akcija spašavanja Wengera: Nije kriv on, već mi igrači


Mario Mandžukić zabio je svoj prvi gol u Ligi prvaka, a Bild mu je dao ocjenu dva (jedan je najbolja ocjena) uz komentar: "Zaslužio je zabiti protiv Arsenala. Mandžukić se trudio cijelu utakmicu, bio je fantastičan na krilu, a pomagao je i veznom redu".

Kicker nadodaje: "Mandžukić je bio superioran, fantastičan. Pogodak Arsenalu je bila nagrada za sve što je napravio na utakmici", stoji u tekstu.

Heynckes se narugao Arsenalu

Trener Bayerna, Jupp Heynckes, očekivao je pobjedu svoje ekipe.

"Gledajte, mi smo u fantastičnoj formi i kažnjavamo naše protivnike čak i za najmanju pogrešku. Ovo je ogroman uspjeh moje ekipe! Dobili smo englesku momčad u Engleskoj. Odlično smo otvorili utakmicu i sve do kraja smo bili dominantni", rekao je nakon utakmice Heynckes, koji je "bocnuo" Arsenea Wengera.


"Arsenalovci su, ipak, pred kraj utakmice pokazali kako su materijal za Ligu prvaka, ali pod dojmom sam da je ovo bila lagana utakmica za nas", rekao je trener Bavaraca, koji je pohvalio Mandžukića zbog "nevjerojatne borbenosti".

Robben: Slomili smo ih

Robben je objasnio zašto je Arsenal nestao.

"Znali smo da nas čeka ekipa koja je nabrijana i koju će bodriti cijeli stadion. Međutim, odmah na početku utakmice zabili smo dva gola i sve je bilo lakše. Slomili smo ih", rekao je Robben.

Pročitajte više