Novi okršaj Pamića i Ivkovića: "Hvala sucu Burilu i njegovim pomoćnicima!"

Foto: HINA

IGOR PAMIĆ kao da je znao što ga čeka na Maksimiru. Prije utakmice hvalio je protivničku momčad, a novinarima je naglasio: "Nadam se da će Burilu proraditi savjest i da se neće ponoviti ono što smo gledali u ranijim utakmicama". Ipak, ponovilo se. Istra je držala bod sve do 71. minute kada je Burilo dosudio vrlo dvojbeni penal za Lokose. Pamić je dobio slom živaca, počeo je žestoko prigovarati, a Burilo mu je bez previše razmišljanja pokazao crveni karton.

"Igrači Lokomotive su bili fer i najmanje su krivi za ovo što se uvijek događa na njihovim utakmicama. Čestitam protivniku i njihovom treneru na vrhunskoj taktičkoj izvedbi, kao i na vrhunskoj izvedbi suca Burila i njegovih pomoćnika", rekao je Pamić, koji je zatim napustio novinsku konferenciju.

> I tata bi sine: Pogledajte kako se zabavljaju prvoligaški suci!

Nakon što je Burilo dosudio penal za Lokomotivu, Pamić je počeo vikati svojim igračima da puste da im "zabiju deset komada". Ivković se zatim okrenuo prema klupi Istre i poručio kako je to nesportsko ponašanje, a čim je Pamić to čuo uslijedila je velika svađa.

Pročitajte više