Özilov otac poručio: "Perez nije častan čovjek!", Zidane odgovorio: Sin ti je pobjegao iz Reala jer se nije htio boriti!

Foto: Guliver Images/Getty Images

I DOK se njegov sin Mesut privikava na život u Londonu, Mustafa Özil odlučio je podijeliti s medijima što konkretno misli o predsjedniku Reala Florentinu Perezu.

Otac i menadžer njemačkog reprezentativca žestoko se obrušio na Pereza, koji se, prema njegovim riječima, ponio neprofesionalno.

"Perez nije častan čovjek!", rekao je Özil stariji. "To što on ima gomilu novca ne znači da je i častan. Pazite, on mene prikazuje kao osobu koju zanima samo novac, dok Mesuta proziva i izmišlja priče o njegovom privatnom životu. On želi okaljati Mesuta jer su navijači i njegovi suradnici ljuti što ga je pristao prodati", poručio je Mustafa Özil, kojem je u ime Reala odgovorio legendarni Zinedine Zidane.

"Neki su se odlučili boriti za mjesto u momčadi, dok drugi nisu. Recimo, Angel di Maria je jedan od onih koji su ostali, dok Özil spada u skupinu igrača koji su htjeli otići. On je odličan igrač i želimo mu sve najbolje", rekao je sportski direktor Reala.

Kako bilo, Özil je počeo marljivo trenirati sa svojom novom ekipom, a trebao bi debitirati u subotu na gostovanju kod Sunderlanda.

Pročitajte više