Petrić potpisao za Panathinaikos! "Došao sam biti vođa"

Screenshot: Panathinaikos

MLADEN PETRIĆ za 33. rođendan poklonio je sebi novi, osmi klub u karijeri, jer na godinu i pol dana potpisao je ugovor s Panathinakosom, potvrdio je grčki velikan na službenoj stranici.

"Sretan sam što sam potpisao za Panathinaikos, jer je riječ o velikom klubu. U svim dosadašnjim klubovima za koje sam igrao osjećao sam se kao vođa bez obzira na starost suigrača. U klubu ima nekoliko vrlo dobrih mladih igrača i mislim da im mogu pomoći", izjavio je Petrić, koji je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 45 utakmica i postigao je 13 golova.

Petrić želi igrati prije SP-a, jer još nije odustao od toga da se nametne izborniku Kovaču, a to nikako nije mogao napraviti u West Hamu, svom dosadašnjem klubu, u kojem je od dolaska kao slobodan igrač prošlog ljeta, sakupio tek tri ulaska s klupe, pa je sporazumni raskid bio očekivan.

Petrić će se u novom klubu priključiti Gordonu Schildenfeldu i Danijelu Pranjiću, ali i bivšem suigraču iz HSV-a, švedskom napadaču Marcusu Bergu.
 
"Mladen je vrhunski napadač i puno će nam pomoći", raduje se Berg koji je ove sezone najefikasniji igrač Panathinaikosa s osam golova.

Pročitajte više