Pijana djevojka upala na teren - Anthony ostavio tračak nade Knicksima



CARMELO ANTHONY ubacio je 41, a Amare Stoudemire 20, uz 10 skokova za pobjedu Knicksa u četvrtoj utakmici doigravanja protiv Miami Heata Košarkaši.

Momčad iz New Yorka slavila je s 89:87 pobjedom, smanjivši tako rezultat na 3:1. New York je ovom pobjedom ujedno prekinuo rekord po broju uzastopnih poraza u doigravanju koji je tako zastao na brojci 13. Bila je to prva pobjeda Knicksa od 29. travnja 2001. godine. Peta utakmica igra se u Miamiju u srijedu.

Los Angeles Lakersi ostvarili su veliku pobjedu u Denveru protiv Nuggetsa, došavši na korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije. Kobe Bryant ubacio je 22 poena, Andrew Bynum 19, a Pau Gasol 13. Kod Nuggetsa je najefikasniji bio Danilo Gallinari s 20 poena i šest skokova. Peta utakmica igra se u utorak u Los Angelesu.

Pijana djevojka prekinula NBA susret tražeći Kenyona Martina

Inače, utakmica je nakratko bila prekinuta krajem druge četvrtine kada je pijana ženska osoba ležerno ušetala na teren tražeći Kenyona Martina. Denverska policija identificirala je osobu kao 20-godišnju Savannahu McMillan-Christmas koja je ušla na parket u trenutku kada je Ty Lawson krenuo organizirati napad Nuggetsa.


Osobe iz osiguranja su odmah po njenom ulasku priskočile da je izvedu s terena, a ona ih je istovremeno priupitala: "Gdje je Kenyon Martin?". Djevojka je pritom mislila na bivšeg igrača Nuggetsa koji trenutno brani dres druge momčadi iz Los Angelesa – Clippersa. "McMillan-Christman je nakon toga privedena u postaju gdje je uvedena u prekršajne knjige", rekao je istražitelj denverske policije Todd Erickson.

Boston je pak s lakoćom stigao do trećeg boda u seriji protiv Hawksa, slavivši s 101:79 u svom TD Gardenu. Paul Pierce ubacio je 24 poena za 17 minuta igre, a Celticsi su otišli na 37 poena razlike još u trećoj četvrtini. Rajon Rondo upisao je 20 poena i čak 16 asistencija, dok je Kevin Garnett dodao 13 koševa. Kod gostiju je Josh Smith ubacio 15 poena uz 13 skokova, dok je Al Horford upisao 12.

 
NBA liga, doigravanje, 1. krug, 4. utakmice:

Istočna konferencija

New York - Miami 89-87,

Miami vodi u seriji 3-1

Boston - Atlanta 101-79,

Boston vodi u seriji 3-1


Zapadna konferencija


Denver - LA Lakers 88-92,

LA Lakers vodi u seriji 3-1

 

Pročitajte više