Redknapp slaže momčad za Premiership: Ferdinand i Lampard stižu besplatno?

Foto: Guliver Image/getty Images

HARRY REDKNAPP vratio je QPR u Premiership godinu dana nakon ispadanja iz elitnog razreda engleskog nogometa. Rangersi su sa 1:0 pobijedili Derby County u finalu doigravanja, a Redknapp se odmah bacio na slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
 

QPR zaradit će oko 80 milijuna funti na ulasku u Premiership, što će dijelom iskoristiti za pojačanja, a dijelom i na dugove koji su ostali od posljednjeg boravka među elitom.

Engleski listovi pišu kako su prvi na Redknappovoj listi dva zvučna imena: Rio Ferdinand i Frank Lampard.

Živuće legende Manchester Uniteda i Chelseaja ovog lipnja će ostati bez ugovora, a produljenje još nisu potpisali. U QPR bi mogli stići kao slobodni igrači, ali nema sumnje da će za njihove plaće Redknapp morati duboko posegnuti u blagajnu. S druge strane, iskustvom i kvalitetom ovaj dvojac bi sigurno povećao šanse Rangersima za ostankom u Premiershipu, no za njihov potpis morat će se boriti i s puno jačim klubovima.

Upitno je hoće li Redknapp zadržati Niku Kranjčara, koji je sezonu proveo tamo na posudbi iz kijevskog Dinama. Ukrajinci ga neće pustiti bez odštete, ali obzirom da je Niko ove sezone uživao povjerenje "prljavog Harryja", nije isključeno da se još jednom vrati na Otok i u najjaču ligu svijeta.

Pročitajte više