Video dana: Lovrenovi šokantni kiksevi za pobjedu West Hama

Foto: Guliver Images/Getty Images

ČINILO se kako je Dejan Lovren konačno oporavio od prošle, očajne prve sezone u Liverpoolu, tijekom koje navijačima nikako nije bilo jasno zašto ga je klub Southamptonu platio imalo, a kamoli 20 milijuna funti.

Jer ništa manje kritizirani trener Rodgers dao mu je još jednu veliku priliku i vratio ga u prvu momčad na početku ove sezone, a Lovren mu se odužio jako dobrim igrama i imao je velike zasluge što Liverpool u prve tri prvenstvene utakmice nije primio nijedan gol.

U četvrtom kolu na Anfield je došao West Ham, koji je zadnje dvije domaće utakmice izgubio nakon očajne igre, prije svega u obrani, pa se očekivalo da slijedi novi nastavak sramoćenja Hammersa, a ne do tada čvrste obrane Redsa predvođene Lovrenom.

Ali, Lovren je povratkom u lošu staru formu omogućio gostima senzacionalnu pobjedu 3:0, a njegova izvedba bila je doista užasna; saplitao se, dodavao loptu protivniku, a nevjerojatnim kiksom West Hamu je podario drugi gol, kojim je Noble prelomio utakmicu.


Čistu asistenciju, ali za suparnika, Lovren je upisao krajem prvog poluvremena, neobjašnjivim dodavanjem pogrešnom igraču pored korner zastavice, nakon čega je Noble neočekivani poklon pretvorio u gol.

Osim ovog kiksa, Lovren je upropastio i savršenu priliku za iskupljenje, kada je sam ispred West Hamovog gola morao lako poentirati glavom, ali je promašio i tako na sebe navukao još bijesa Liverpoolovih navijača.


 

Pročitajte više