Ante Skoko: Josip će sve dogovoriti s Hajdukom za tjedan ili dva

JOSIP SKOKO vjerojatno će se vratiti u klub u kojem je započeo karijeru, splitski Hajduk, javlja australski Geelong Advertiser.

32-godišnjem Skoki prošlog je mjeseca istekao ugovor sa engleskim premierligašem Wiganom, a u međuvremenu je pregovarao s tri europska kluba. Za njegovu se karijeru, među ostalima, brine i brat Ante Skoko koji je australskim novinarima kazao kako će Skoko svoju odluku lomiti između Hajduka, belgijskog Genka i turskog Ankaraspora. Sve bi se trebalo znati idućeg tjedna.

"Hajduk je prva opcija. To je klub kojem je Josip bio kapetan, ima kuću u Splitu, a i njegova je žena od tamo. To su sve prednosti koje Hajduk ima pred drugim klubovima. Još ima dosta stvari koje trebamo riješiti, ali vjerujemo da će dogovor biti postignut i ugovor potpisan za tjedan ili najviše dva", kaže Ante Skoko.

Skoko s Hajdukom pregovara o ugovoru na dvije sezone s opcijom produženja za još godinu dana, a ako Hajduk na to pristane, šanse za prijelaz u neki od druga dva kluba su minimalne, otkrio je njegov brat.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više