Anzulović: Jako sam zadovoljan polusezonom, ali prava iskušenja čekaju nas tek u nastavku sezone



KOŠARKAŠI zagrebačke Cedevite slavili su na gostovanju kod Hemofarma sa 78:74 u sklopu 13. kola regionalne ABA lige. Tom su pobjedom zagrebački košarkaši, barem nakratko, zasjeli na vrh ljestvice.

Cedevita je u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici slavila u gostima kod Hemofarma s čime je, uz dvije utakmice više od Maccabija, zauzela vrh ABA lige. Košarkaši Dražena Anzulovića nisu najbolje otvorili utakmicu u Vršcu te su nakon prvih 20 minuta igre zaostajali pet razlike (36-31).

"Jako sam sretan da smo dobili, bila je to jako teška utakmica. Dosta smo teško reagirali na ovaj zahtjevni ritam utakmica i činjenica je da smo u padu forme. Utakmicu smo na vrućem terenu otvorili vrlo dobro, ali zbog zamora materijala nismo imali kontinuitet. Pokazali smo volju i želju u drugom poluvremenu da se izvučemo iz minusa i čestitam igračima na tome", rekao je trener Cedevite Dražen Anzulović.

Istaknuo je kako je jako zadovoljan ovom polusezonom, ali da najveći izazovi momčad tek očekuju.

"Uza sve probleme koje smo imali, primjerice izostanak Warrena, moram biti zadovoljan rezultatima. U Jadranskoj ligi napravili smo više od očekivanja, ali prava nas iskušenja čekaju tek u nastavku sezone. Na pola smo puta, u dobroj smo situaciji, ali trebamo shvatiti da moramo drugačije trenirati i drugačije se pripremat za ovo što nas očekuje", dodao je.


Pročitajte više