Benitez o kazni Atleticu: Neka gospoda iz Uefe objasne što će sada naši navijači

LIVERPOOLOV menadžer Rafa Benitez oštro je kritizirao odluku Uefe da kazni Atletico Madrid neigranjem dvije utakmice Lige prvaka na svom stadionu Vicente Calderon.

Europska nogometna federacija kaznila je Atletico zbog loše organizacije utakmice protiv Marseillea u Ligi prvaka i rasističog vrijeđanja s tribina. Sljedeće dvije domaće utakmice Atletico će tako morati odigrati u gradu udaljenom barem 300 kilometara od Madrida, a dužan je i platiti 150 tisuća eura novčane kazne! Odnosi se to na susrete protiv Liverpoola 22. listopada i PSV-a 22. studenog.

!Razumijemo da se Uefa želi boriti protiv takvih pojava na stadionima, ali je takvu odluku trebalo donijeti ranije. Sada će i naši navijači imati problem, jer su mnogi već isplanirali putovanje u Madrid. Samo tjedan dana unaprijed promijeniti mjesto odigravanja utakmice nije korektno prema našim navijačima", rekao je Benitez.

Utakmica između Atletica i Liverpoola na rasporedu je 22- listopada. Obje momčadi su nakon dva odigrana kola upisale po dvije pobjede.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više