hnl

Bjelica: Neki klubovi iz HNL-a nam ne smiju dati igrača

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

OSIJEK u subotu, u 15 sati, u Gradskom vrtu protiv Slavena igra prvu utakmicu u nastavku prvenstva. Momčad Nenada Bjelice odradila je solidne pripreme, a uoči nastavka sezone trener i sportski direktor predstavio je nove igrače Miju Caktaša i Vinka Petkovića.

Iako je do kraja prijelaznog roka ostalo još malo vremena, Bjelica je najavio da taj posao još nije gotov te je rekao da traži čak još tri igrača; zadnjeg veznog, lijevoga beka i napadača. Podsjetimo, Osijek je u ovom prijelaznom roku ostao bez Petra Bočkaja koji je prodan Dinamu.

"Pero je otišao kao lijevi bek, a on u biti nije lijevi bek nego krilo. No, kod nas je igrao beka pa je tako ispalo i vjerujem da ćemo dovesti igrači koji će kvalitetno moći nadomjestiti Bočkaja", rekao je Bjelica pa nastavio:

"Dva vezna igrača Jugović i Nejašmić nisu mogli biti na pripremama pa sam najviše fokusira na te pozicije. Blizu smo realizacije dolaska zadnjeg veznog, a okrenuti smo uglavnom prema inozemstvu. Teško je dovesti igrača iz HNL-a. Neki klubovi nam ne smiju dati igrača, a za ostale je upitno jesu li kvaliteta za nas".

Pročitajte više