LIGA PRVAKA

Bjelica: Vratili smo ljude da vjeruju u ovaj Dinamo, to je najveća pobjeda

Foto: PIXSELL

EUROPSKA priča zagrebačkog Dinama je završila za ovu sezonu nakon što su Modri u susretu zadnjeg kola C skupine Lige prvaka na stadionu Maksimir izgubili od Manchester Cityja s 1:4, dok je Atalanta u Harkivu pobijedila Šahtar s 3:0 pa je Dinamo završio kao posljednji.
 

VIDEO: Bjelica nakon utakmice:

Bjelica: Prvo poluvrijeme smo se odlično držali, dali gol i fizički parirali. Iz jedine šanse su oni zabili. Poremetili su nas brzi golovi i teško se bilo vraćati protiv tako jake ekipe.

Računali smo da ćemo na proljeće imati bar dvije ili četiri utakmice, sada ih nećemo imati. Vidjet ćemo u nekoliko sljedećih dana hoće li nas netko na zimu napustiti. Znate da za naše igrače ima puno zanimanja. Mi ćemo procijeniti što je najbolje za klub.

Jako lijep gol Olma i lijepa akcija, htjeli smo igrati cijelu utakmicu kao u prvom dijelu, no fizički se teško nositi s takvim protivnikom. Gol za 1:1 je bio mali šok za nas. Gol za 1:1 nije u duhu engleskog fair playa, ali što se tu može. Možda je Moro trebao nadomjestiti Dilavera koji je ležao na podu, to je taktička pogreška iz koje smo kažnjeni.

Moji dečki su vrhunski, vratili smo ljude na tribine, vratili smo ljude da vjeruju u ovaj Dinamo, to je najveća pobjeda. Ponosan sam što ih treniram", rekao je Bjelica.

Pročitajte više