Briljantni Messi digao Argentinu iz mrtvih: Zabio golčinu a la Krama, a dva zgoditka namjestio

Screenshot: Youtube

ARGENTINA je porazom od Brazila (0:3) u kvalifikacijama za SP prošlog vikenda potvrdila da je u velikoj krizi, jer je vice-prvak svijeta u drugoj polovici natjecanja u skupini ostao ispod crte, točnije tek na šestom mjestu južnoameričkih kvalifikacija, koje nije dovoljno ni za play-off.

Usprkos brojnim zvijezdama, jedini koji ih iz takve situacije može izvući je Leo Messi, što je spektakularno dokazao protiv Kolumbije. U 10. minuti sjajno je pogodio slobodnjaka s preko 20 metara, pri čemu je golman David Ospina bio nemoćan.
Messi je 13 minuta kasnije namjestio drugi gol njegove reprezentacije tako što je perfektno centrirao za Lucasa Pratta, koji je poentirao glavom. 
Šest minuta prije kraja Messi je osvojio loptu od protivnika presingom, nakon čega je u trku sjajno poslužio Angela Di Mariu, koji je postavio konačnih 3:0 za Argentinu. 
Osim svega navedenog, Messi se u drugom poluvremenu istaknuo i nevjerojatnim bijegom suparnicima, prilikom kojeg ga je pogledom ispratilo čak pet Kolumbijaca.
Nakon ovakve Messijeve predstave, Argentina je pobjedom izbila na peto mjesto južnoameričkih kvalifikacija, koje za sada jamči dodatne kvalifikacije. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više