HAJDUK U EUROPI

Briljirao protiv Hajduka u subotu, a nakon Vitorije poručio: Volim te, Hajduče

Foto: Marko Jurinec/Pixsell/Screenshot (Instagram/Tonio Teklić)

HAJDUK je na krcatom Poljudu pobijedio Vitoriju Guimaraes 3:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige. Hrvatski doprvak izgledao je moćno i goropadno svih 90 minuta, nakon kojih je veliki favorit za prolazak. Pobjednik ovog duela sastat će se sa španjolskim Villarrealom u doigravanju za plasman u skupine.

Teklić: Volim te, Hajduče

Pobjedu Hajduka popratio je i njegov bivši igrač Tonio Teklić (22) uz natpis: "Volim te, Hajduče."

Mladi Splićanin trenutno igra za Varaždin, s kojim je prošlog vikenda kao domaćin izgubio 2:0 od Hajduka u trećem kolu SuperSport HNL-a. Teklić je bio uvjerljivo najbolji pojedinac svoje momčadi i, uz dvostrukog strijelca Marka Livaju, najbolji na terenu. Gradio je igru Varaždina, prijetio raspoloženom vrataru Karlu Sentiću te pokazao zbog čega ga smatraju jednim od najvećih talenata HNL-a.

Potpisao za Varaždin

Teklić prema Transfermarktu vrijedi 500 tisuća eura, a karijeru je započeo u Hajduku. Član splitskog kluba bio je od 2015. do 2022. godine. Hajduk ga je slao na posudbe u Hrvatski dragovoljac te dvaput u Varaždin. Ovog je ljeta potpisao za Varaždin, s kojim je prošle sezone osvojio 2. HNL.

 

Pročitajte više