TRANSFERI

Brozović idućeg tjedna počinje pregovore s Interom, pola Europe navija da propadnu

Foto: Guliver

NE PRODULJI li do kraja godine ugovor s Interom, Marcelo Brozović moći će u siječnju početi pregovarati s drugim klubovima i na ljeto bez odštete napustiti Milano.

Fabrizio Romano javlja da Inter nema namjeru dopustiti da se to dogodi. Kralj nogometnih transfera objavio je da su u tijeku pregovori između kluba i igrača te da zasad, unatoč glasinama, još nema službene ponude Manchester Uniteda.

"Uvjereni smo da ćemo postići dogovor s Brozovićem. Sastat ćemo se sljedećeg tjedna", prenosi Romano riječi Interova direktora Giuseppea Marotte za Gazzettu dello Sport.

Pregovori bi trebali krenuti čim se Brozović vrati s reprezentativnog okupljanja, a trebao bi im prisustvovati i Marcelov otac.

S obzirom na to da bi Brozović na ljeto mogao bez odštete promijeniti sredinu, brojni europski velikani koje je pandemija financijski pogodila drže situaciju na oku i nadaju se da hrvatski reprezentativac neće prihvatiti ponudu jedinoga kluba za koji je igrao nakon odlaska iz domovine.

Različiti mediji diljem kontinenta s više ili manje argumenata pišu o interesu Manchester Uniteda, Chelseaja, Barcelone, PSG-a, pa i gradskog rivala Milana.

Pročitajte više