Brozović se vratio u remiju Intera, Perišić promašio niz prilika za pobjedu kod Torina

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON dvije uzastopne pobjede Inter je odigrao neodlučeno kod Torina 2:2 u prvoj utakmici 29. kola Serie A. Nerazzurri, za koje je cijeli susret odigrao Ivan Perišić, a oporavljeni Marcelo Brozović ušao u 76. minuti, nisu uspjeli slaviti protiv ekipe Siniše Mihajlovića. 

Momčad Stefana Piolija je povela u 27. preko Kondogbije, ali je domaćin uspio preokrenuti golovima Basellija u 33. te Acquaha u 59, a konačnih 2:2 potpisao je Candreva u 62. minuti. 

Perišić je mogao postati junak Intera, ali je promašio tri velike prilike u posljednjih 10 minuta. Hrvatski igrač imao je odlične situacije s lijeve strane, ali je u iz izglednih pozicija slao loptu preko gola Torina.

Inter je ostao peti s 56 bodova, jednim manje od četvrtog Lazija koji u nedjelju gostuje kod Cagliarija, a tri više od Atalante koja će dočekati Pescaru, dok je Torino 10. s 40 bodova. Na vrhu je Juventus s 70 bodova, druga Roma ima 62, a treći Napoli 60.

U subotu još igraju Milan - Genoa, dok su u nedjelju na programu susreti Empoli - Napoli, Atalanta - Pescara, Bologna - Chievo, Cagliari - Lazio, Crotone - Fiorentina, Sampdoria - Juventus, Udinese - Palermo i Roma - Sassuolo.  

 

Pročitajte više