Cavani i Neymar se ne podnose? Ovaj video je novi dokaz

Foto: Screenshot

BRAZIL je sinoć u prijateljskoj utakmici pobijedio Urugvaj 1:0, a jedini gol na susretu zabio je Neymar iz penala u 76. minuti.

No, glavna tema nakon utakmice bio je najnoviji nastavak sukoba Neymar - Cavani, brazilske i urugvajske zvijezde koje se navodno ne vole od Brazilčeva dolaska u PSG. Na prošlosezonskoj utakmici protiv Lyona, koju je PSG dobio 2:0, Neymar i Cavani su se prvo posvađali oko izvođenja slobodnog udarca, a kasnije i oko penala.

Sukob se, kako je pisao L'Equipe, nastavio i u svlačionici gdje je Thiago Silva uletio među njih i rastavio ih prije nego što je došlo do prave tučnjave, a novu epizodu vidjeli smo sinoć u 85. minuti utakmice. Neymar je protutnjao pokraj Cavanija i onda mu gurnuo loptu kroz noge nakon čega ga je Urugvajac srušio.

Neymar se, po dobrom starom običaju, počeo valjati po travnjaku, za što ga je Cavani ukorio pogledom i, nakon što mu je dao ruku, prema njemu pomalo bahato bacio loptu. 

No, da nije sve tako kako se često prikazuje, pokazuje snimka od nekoliko minuta ranije kad je Brazilu dosuđen penal. Cavani se svađao sa sucem i mahao rukama te je slučajno laktom u glavu udario baš Neymara. Urugvajac se odmah ispričao, zagrlio momčadskog kolegu i poljubio ga u glavu, pa se može zaključiti da PSG-ove zvijezde možda ipak nisu u tako lošim odnosima.

Pročitajte više