Transferi

Chelsea uraganski kreće u prijelazni rok: 180 milijuna eura i popis šest želja

Foto: Guliver Image/Getty Images

SUD ZA sportsku arbitražu (CAS) nedavno je ukinuo Chelseaju zabranu dovođenja igrača, a u klubu su odmah počeli razmišljati koga će dovesti u siječnju.

Guardian otkriva da će Chelsea u siječanjskom prijelaznom roku potrošiti 180 milijuna eura. Menadžer Frank Lampard poručio je nakon prolaska skupine Lige prvaka da želi pojačati napad jer je ljetos ostao bez Edena Hazarda koji je karijeru nastavio u Realu. 

Najveća Lampardova želja za napad je Wilfried Zaha, 28-godišnji napadač Crystal Palacea, kojem su u prošlom prijelaznom roku propali transferi u Arsenal i Everton.

Chelsea prati situaciju i s Borussijinim Jadon Sanchom, Fjodorom Čalovim iz CSKA, Moussom Dembeleom iz Lyona i Timom Wernerom iz Leipziga. 

U Chelseaju se nadaju da bi uz Zahu, za kojeg vjeruju da ga mogu dovesti u razmjeni nudeći novac i Oliviera Girouda, mogao doći barem još jedan nogometaš s ovog popisa.

Lampard želi pojačati i obranu, a plan mu je u klub vratiti Nathana Akea iz Bournemoutha. On je iz Chelseaja otišao 2017. godine, ali u ugovoru ima klauzulu da ga londonski klub može dobiti jeftinije od drugih klubova.

Pročitajte više