Ćiro: Španjolska pada, a za Blattera me boli neka stvar



IZBORNIK BiH Ćiro Blažević najavio je sutrašnji povijesni susret protiv Portugala zamijenivši ih sa Španjolcima, a na spomen Blattera je poludio.

Slučajnost je htjela da presudnu utakmicu BiH za plasman na SP sudi Roberto Rosetti, sudac kojeg je prilikom komentiranja utakmice Argentina-Srbija 2006. godine nazvao papkom.

Kad su ga na to podsjetili, Ćiro je rekao da se danas zbog toga kaje, a to je bio samo djeličak samo njemu svojstvene najave utakmice.

"Samo jedan igrač španjolske reprezentacije vrijedi kao cijela naša momčad. Mi ćemo ih znati zaustaviti, a tad će Španjolska nestati", rekao je Ćiro, pa na novinarsku intervenciju da se igra protiv Portugala rekao da je sve to isto.

Rosettija više ne smatra papkom, Ćiro mu se još jednom ispričao.

"Nadam se da nije zlopamtilo i vidite da ja po prvi put u životu smirujem tenzije. Inače ih uvijek najviše palim ", podsjetio je Ćiro.

Na zamolbu da komentira izjavu Seppa Blattera da SP ne bi bilo isto bez Ronalda, Ćiro je poludio.

"J... te Blatter, da te j...! Boli me neka stvar za njega", ispalio je Ćiro, pa dodao kako će to za momčad biti dodatna motivacija. Na kraju je istaknuo da je zabrinut jer mu igrači ne spavaju.

"U grču su, malo sam zabrinut", dodao je Ćiro.

Kad se uozbiljio rekao je da je Portugal favorit i kako će momčad morati nadmašiti svoje mogućnosti za prolaz.

Pročitajte više