premier liga

Daily Mail: Conte želi otići iz Tottenhama. Juventus ga čeka raširenih ruku

Foto: EPA-EFE

ANTONIO CONTE stalno odgađa pregovore oko novog ugovora s Tottenhamom, a to je znak da želi otići iz Spursa, piše Daily Mail. Talijanski stručnjak istu stvar napravio je i u Juventusu i u Interu, a sad se to događa i u njegovom sadašnjem klubu s kojim je u srijedu izgubio od Manchester Uniteda 2:0.

"To je uobičajen uzorak Conteova ponašanja, no to ne znači da neće dati sve od sebe za Tottenham do sljedećeg ljeta kad mu istječe ugovor. Conte želi biti u velikim klubovima i ako ih ne može naći u inozemstvu, vratit će se kući u Italiju gdje ga Juventus čeka raširenih ruku", piše Daily Mail i nastavlja:

"Juventusov potpredsjednik Pavel Nedved obožava Contea s kojim je i igrao u tom klubu. Juventus dugo nije bio u ovako lošoj situaciji i, iako je predsjednik Andrea Agnelli veliki obožavatelj Allegrija, neće ga biti teško nagovoriti da uzme Contea koji jedini može spasiti posrnulog velikana."

Kad je odlazio iz Juventusa, Conte nije ostao u najboljim odnosima s Agnellijem, ali talijanski dopisnik Daily Maila tvrdi da bi se oni lako izgladili ako bi se Conte želio vratiti u Torino. Juventus je vodio od 2011. do 2014. godine te je osvojio tri uzastopna naslova prvaka.

 

Pročitajte više