HRVATI U NBA

Davis nemilosrdno zakucao preko Šarića pa ga izvrijeđao: "Little ass boy"

Foto: Getty Images / Guliver Image

DARIO ŠARIĆ odigrao je najbolju utakmice ove sezone, odnosno od dolaska u Phoenix Sunse, postigavši 18 koševa uz sedam skokova i dvije asistencije u porazu Sunsu od LA Lakersa 123:115.

Napadački je bio vrlo raspoložen, ubacio je četiri trice (također osobni rekord sezone) iz šest pokušaja, ali u obrani je imao velikih problema, baš kao i svaki igrač kojeg dopadne nezahvalna zadaća čuvanja Anthonyja Davisa.

Superstar Lakersa izolirao je Šarića na lijevoj strani terena i ostao jedan na jedan s njim, probio ga lijevim ulazom i brutalno zakucao uz Darijev prekršaj za dodatno slobodno bacanje.

Iako se u snimci nije čulo, više izvora na Twitteru javlja kako je Davis Šariću rekao da je "little ass boy", što bi se moglo prevesti "malim guzičarom", ali Urban Dictionary pojašnjava da "ass boy" označava "heteroseksualnog muškarca koji dopušta svojim heteroseksualnim prijateljima da u trenucima napaljenosti koriste njegovu stražnjicu za seksualno olakšanje u nedostatku nekog/nečeg prikladnijeg".

Preneseno, poručio mu je da će na parketu s njim raditi što god ga je volja.

Nasreću, Šarić nije jedini. Davis velikoj većini svojih čuvara može raditi što ga je volja. U svojoj prvoj sezoni u Lakersima bilježi prosjeke od 26,3 koša, 10,4 skoka, 3,3 asistencije, 2,9 blokada i 1,3 osvojene lopte.

Pročitajte više