Destinacija San Siro: Inter želi zgrabiti Hajduku wonderkida Marka Livaju



MLADI Hajdukov dijamant Marko Livaja na meti je milanskog Intera. Potvrdio je to igračev menadžer Franko Bogdan, dodavši kako Inter Livaju prati već godinu i pol te je sve intenzivirano u zadnja tri mjeseca.

"Prije tri mjeseca uspostavili smo kontakt, u Interu su zaključili da je to to te Merku nude trogodišnji ugovor", rekao je Bogdan za Slobodnu Dalmaciju. Vjeruje da je za Livajinu karijeru najbolje prihvatiti te uvjete te od sljedeće sezone krenuti u U21 momčadi Intera.

"Smatram da je za njegov uspjeh bolje da ode. Tamo bi samo o njemu ovisilo hoće li postati pravi igrač, dok bi ostanak u Hajduku donio veliki upitnik, to bi ovisilo o mnogim stvarima. Jednostavno, ovdje vam razni faktori poput društva i okoline ne dopuštaju da na površinu izbacite velikog igrača", između ostalog je rekao Bogdan.

U Hajduku navodno sad nude novi ugovor, no Livaja i Bogdan tu opciju ne vide kao prihvatljivu.

"U Hajduku nismo mogli dobiti priliku, razumijem situaciju da se trebalo boriti za Kup i izlazak u Europu, ali treba se zapitati kakva je politika kluba", zaključuje Bogdan, dajući do znanja kako Livaja nije zadovoljan statusom u Poklepovićevu sustavu.

Pročitajte više