dinamo

Dinamo izradio posebnu majicu s poznatom Oršićevom izjavom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO je predstavio posebnu majicu posvećenu Mislavu Oršiću koji se ove sezone prometnuo u Dinamova junaka.

Oršić je briljirao u nokaut-fazi Europa lige. Prvo je zabio gol za pobjedu 1:0 u uzvratnoj utakmici protiv Krasnodara, da bi onda epskim hat-trickom srušio Tottenham 3:0 i odveo Dinamo u četvrtfinale.

"Dinamov dribler, paker, fantasista, maksimirski brzanac i strijelac, jedan od glavnih junaka bajkovite zagrebačke nogometne priče, naš topnik Mislav Oršić upravo ovih dana piše zlatnu klupsku povijest. Ne samo što je postao Dinamov rekorder po broju pogodaka u europskim utakmicama već je nogometom atrakcije, s daškom vica i finese dodatno rasplamsao žar među plavim navijačima i kibicima. Nakon hat-tricka protiv Tottenhama i povijesne pobjede koja je Dinamu donijela prolaz u četvrtfinale UEFA Europa lige, Oršić se debelim slovima upisao u Dinamovu zlatnu knjigu. Upravo u sklopu tog iznimnog uspjeha, ekskluzivno predstavljamo limited edition s likom Mislava Oršića i jednom od izjava prvotimca zagrebačkog kluba", objavio je Dinamo u službenom priopćenju.

Na majici je Oršićeva fotografija uz sad već legendarnu izjavu:

"Prvo da vas ispravim, mislim da nema većeg kluba od Dinama!"

Oršić je u Dinamo stigao u ljeto 2018. godine iz korejskog Ulsana za milijun eura, a dosad je za Dinamo odigrao 122 utakmice i zabio 53 gola, od čega 19 ove sezone.

Pročitajte više