Dinamov biser Kramarić: Protiv Srba smo dali sve od sebe

NAJVEĆI Dinamov dragulj, 18-godišnji Andrej Kramarić, sjajno je započeo svoju karijeru u mladoj hrvatskoj selekciji. U dvije utakmice zabio je dva gola i pomogao Ladićevoj vrsti da uvjerljivo svlada svoje srpske vršnjake u Varaždinu.

Mladi je napadač za službene stranice Dinama odgovorio na nekoliko zanimljivih pitanja. Prije svega se osvrnuo na utakmicu protiv Srbije.

"Bilo je odlično. Jako sam sretan, kao i moji suigrači. Pripremali smo se tjedan dana i psihički i fizički te smo htjeli dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Htio bih zahvaliti i navijačima koji su nas bodrili, našem treneru, te svim ostalim dečkima iz momčadi. Odigrali smo sjajnu utakmicu sa stručnim i odgovornim pristupom", objašnjava Kramarić.

Nakon reprezentativnih obveza čekaju ga i one klupske. Već ovaj vikend Dinamo putuje na gostovanje u Kranjčevićevu.

"To je mlada ekipa koja ima veliki potencijal, i pomalo mi je žao što su se našli u ovakvoj rezultatskoj poziciji. Ipak je i to zagrebački klub za koji bi također bilo lijepo da postigne veće uspjehe. Što se tiče našeg susreta s njima, ne sumnjam u našu kvalitetu. Štoviše, uz dužno poštovanje prema toj ekipi, Dinamo je na puno višem nivou i očekujem čvrstu pobjedu."

Na paralelnom kolosijeku Modri nastupaju i u Europskoj ligi. Nakon utakmica protiv Anderlechta i Temišvara, slijedi težak put u Amsterdam.

"Čeka nas jaka ekipa s odličnim pojedincima, no i mi smo već pokazali svoje kvalitete. Ozbiljnim pristupom toj utakmici možemo ponoviti lijepu sliku iz Temišvara."

Kramarić je rekao nekoliko riječi i o svojim školskim obvezama. Uz to što je najperspektivniji Dinamov nogometaš, modra devetka završava vrlo zahtjevnu matematičku gimnaziju.

"Moram priznati da mi olakšava to što mi u školi izlaze u susret s rasporedom obveza. Naravno, biti predan nogometu te se koncentrirati i na brojne školske obveze i pritom također ostvarivati dobre rezultate nije nimalo lako, no zasad nekako uspijevam", rekao je Kramarić i na pitanje koji su mu najdraži Dinamovi nogometaši odgovorio: Eduardo, Ćorluka i Modrić.

Pročitajte više