TENIS

Đokovićev otac: Bio sam bolji od njega, a onda smo prestali igrati. Imao je 11 godina

Foto: Getty Images

NOVAK ĐOKOVIĆ je nezaustavljiv. Prvi tenisač svijeta u drugom je kolu US Opena pobijedio Britanca Kylea Edmunda i stigao do omjera 25-0 u sezoni. Završilo je 6:7 (5), 6:3, 6:4, 6:2.

"Kyle je fantastično odigrao prvi set. Sjajno je servirao i bio agresivan. Bekhend mu je bio dosta jak u prvom setu. Od drugog seta osjećao sam se mnogo bolje, dobro sam servirao, vraćao loptice i stvari su došle na svoje mjesto", rekao je Đoković nakon meča.

Novakov otac komentirao je meč na Eurosportu i oduševio izjavama

Meč je kao sukomentator na Eurosportu pratio njegov otac Srđan. Tom prilikom pohvalio se kako ima pozitivan skor protiv Novaka.

"Ja sam jedan od rijetkih s kojima je moj sin igrao i da imam pozitivan skor. Kad sam počeo gubiti, više nismo ni igrali. Kad je to bilo? A pobjeđivao sam ga dok nije napunio 11 godina. Onda je već bio bolji pa sam prestao igrati s njim", rekao je kroz smijeh stariji Đoković.

Đokovića sutra čeka 29. igrač svijeta

"Rado igram. Pobjeđujem svoje vršnjake. Neki dan sam jednog pobijedio 9:0. Čovjek je inače predsjednik jednog sportskog saveza u Beogradu i misli da zna igrati tenis", dodao je 59-godišnji Đoković.

Novaka nakon pobjede protiv Edmunda u šesnaestini finala čeka Nijemac Jan-Lennard Struff, koji je 29. na ATP ljestvici. Meč je na rasporedu sutra od 17 sati po našem vremenu.

Pročitajte više