Eduardo i Ronaldo zajedno na "rehab" kod prvog liječnika Carioca

U MEDICINSKOM centru liječnika brazilske nogometne reprezentacije Jose Luisa Runca istodobno će se liječiti hrvatski i brazilski reprezentativci, Eduardo da Silva i Ronaldo.

U razgovoru za La Gazzettu dello Sport Runco je potvrdio da će mu obojica nogometaša u skoro vrijeme stići na oporavak u Rio de Janeiro.

"Pod našim će se nadzorom oporavljati od posljedica ozljeda. Obojicu očekujemo u travnju." - izjavio je Runco objasnivši potom Duduove probleme:

"Eduardo bi uskoro trebao skinuti gips i početi s vježbama u bazenu. Po mojim procjenama, sasvim bi mogao biti spreman za povratak na travnjake u razdoblju između šest i osam mjeseci. Momak je iznimno samopouzdan i odlučan, ali i bijesan obzirom na ozbiljnost ozljede koju mu je nanio engleski branič. Trebao bi doći u Rio kroz par tjedana." - rekao Runco najavivši da bi Ronaldo trebao stići svakog dana.

"Za razliku od Eduarda, Ronaldov problem nije samo sportske prirode, već životne. Prema informacijama koje imamo, znamo da ga želi riješiti bez obzira na to vratio se nogometu ili ne. Stvar je u tome da mora dobro zaliječiti tu ozljedu kako ne bi imao problema u svakodnevnom životu."

D.R./Totalsport
Foto: Arsenal croatia

Pročitajte više