Eto´o: Ne odustajem od Kameruna

29-GODIŠNJI napadač Intera Samuel Eto'o, kapetan kamerunske nogometne reprezentacije, nakon debakla Lavova na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici nije izgubio strast igranja za nacionalnu momčad.

Uoči Mundijala su mnogi znani i neznani eksperti prognozirali uspjeh afričkih selekcija na ovom Svjetskom prvenstvu, jer se radi o prvoj nogometnoj svjetskoj smotri koja se održava baš na afričkom kontinentu. Pritom su računali i na Kamerun. Međutim, Kamerunci su izgubili sve tri utakmice u skupini, od Japana 1:0, od Danske 2:1 te od Nizozemske također 2:1.

Nakon oproštaja od Mundijala bez ijednog osvojenog boda, francuski 46-godišnji trener Pau Le Guen dao je ostavku. Međutim, kapetan i najveća zvijezda Lavova Samuel Eto'o ne namjerava odstupiti.

"Izbornik je napravio posao najbolje kako je mogao i znao. Nema smisla kriviti nikoga za naš neuspjeh. Ja ću i dalje igrati za Kamerun, tko god preuzeo izborničku dužnost", najavio je Eto'o, koji je zabio oba gola za svoju reprezentaciju na ovom natjecanju.

 

Pročitajte više