Evo što kažu akteri nakon Dinamovog plasmana u polufinale Kupa

Foto: Screenshot

DINAMO je u čudnoj utakmici na Maksimiru pobijedio Slaven Belupo 1:0 i plasirao se u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Lider HNL-a i aktualni prvak slavio je golom Mislava Oršića u 23. minuti utakmice, čime se priključio Rijeci, Interu i Osijeku u borbi za finale Kupa, čiji trofej brani ove sezone. 

"Bili smo puno bolji u prvom nego u drugom poluvremenu. Stvorili smo dosta prilika. Tu je bio i onaj penal za koji ne znamo je li ili nije bio, ali to nije sada važno. Najvažnije je da smo prošli u polufinale. Idemo dalje iako u drugom dijelu nismo pokazali to što znamo", naglašava desni bek Dinama Stojanović. 

"Kada bih rekao da sam prezadovoljan sezonom do sada, rekao bih premalo. Idemo odigrati s Interom, Anderlechtom i Hajdukom, sve to pobijediti, dobro odigrati i onda ću biti sretan polusezonom", rekao je Stojanović. 

Nakon njega je red došao na strijelca jedinog gola Mislava Oršića...

"Nagrađeni smo za sjajnu igru u prvom poluvremenu. U drugom je to bilo malo lošije, ali najvažnija je pobjeda. U karijeri nisam zabijao ovakve odbijance, ali sam sretan jer je gol gol. Imamo super momčad, super igramo i sve se poklopilo. Reprezentacija? Ne zamaram se time. U budućnosti što bude, bit će", jasan je junak Oršić. 

Gosti su u prvom možda i previše respektirali Dinamo, a u drugom zaigrali puno bolje. Međutim, do izjednačenja nisu stigli...

"Mislim da smo drugo poluvrijeme bili bolji od Dinama. Imali smo neke svoje prilike koje nismo realizirali. Morali smo iskoristiti barem jednu priliku protiv rivala kakav je Dinamo, jer on ne dopušta baš 10 zicera. Ostaje žal, ali gledamo dalje prema Rudešu i pripremamo se za to. Dinamu sve najbolje u nastavku Kupa", ističe Božo Musa.

"Taj gol koji smo primili više je plod slučajnosti. Protiv Hajduka se odbila lopta od vratnice njihovom igraču, a sada isto protiv Dinama... Ne znam je li bilo zaleđe. Nadam se da je sudac donio dobru odluku. Ali ponavljam, imali smo svoje prilike i morali smo zabiti za kakvu-takvu nadu", zaključuje Musa. 

Pročitajte više