PSG

U PSG-ovoj svlačionici postoje dva klana, zna se zbog čega su nastala

Foto: EPA

FRANCUSKI Figaro piše o PSG-ovim problemima u svlačionici.

Sve je zakuhao sportski direktor Leonardo idejom da na mjesto trenera dovede Talijana Massimiliana Allegrija, što se, jasno, ne sviđa sadašnjem treneru, Nijemcu Thomasu Tuchelu.

Problema ima i među igračima - sigurno odlazi Edinson Cavani kojem francuski prvak neće ponuditi novi ugovor, a od Intera će otkupiti Maura Icardija. Istekom ugovora klub napušta Thiago Silva, a odlaze i Thomas Meunier te Layvin Kurzawa.

Iza svega tinja i sukob Neymara i Kyliana Mbappéa jer Tuchel vidi Brazilca kao vođu momčadi, a zna se da je Francuz uoči sezone tražio ulogu glavne zvijezde i veću plaću. Međutim, Neymar i dalje drži prednost, tim više što su Tuchel i Mbappé početkom sezone imali razmirice.

Na kraju, Mbappéov prijedlog zasmetao je Neymaru. Francuski reprezentativac predložio je da igrači smanje plaće 70 posto jer je sezona u Francuskoj završila prije kraja i veći dio igrača je to prihvatio. Neymar je to odbio i stvorio se klan u kojem su Thiago Silva, Edinson Cavani, Ander Herrera, Juan Bernat i Angel Di Maria.

PSG je proglašen prvakom Francuske prije vremena, a u kolovozu će nastaviti natjecanje u Ligi prvaka, u kojoj su izborili četvrtfinale.

Upitno je u kakvom stanju...

VIDEO: Neymarovi golovi za PSG u Ligi prvaka

 

Pročitajte više