Germania daje najveće tečajeve: Arsenal 2.40, Sturm 1.60, Sporting 1.55

Foto: EPA

GERMANIA Sport kladionica i danas misli na svoje igrače. Tri poklona za vas ni ovog utorka nisu izostali tako da budite sigurni u jednu stvar: na sljedeća tri para danas nigdje nećete naći veće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona. 

SOUTHAMPTON – ARSENAL (večeras, 21:15), DVOJKA 2.40
Veoma zanimljiv susret u sklopu rijetko ovako zanimljive sezone Premiershipa. Southampton je dugo važio za jedno od iznenađenja prvenstva i momčad koja može svakome zapapriti. Trener Hassenhüttl radi odličan posao i nije čudo da njegovo ime jako svijetli na radarima moćnijih i bogatijih klubova. Arsenal se muči cijele sezone, no posljednjih pet utakmica se popravio i upisao četiri pobjede uz jedan remi. Mikel Arteta nastoji da taj niz nastavi, a mi vam poklanjamo odličan tečaj za ishod u kojem će on svoj naum realizirati.

STURM – HARTBERG (večeras, 18:30), JEDINICA 1.60
Velikan iz Graza našao se u maloj krizi u kojoj je u zadnje dvije utakmice osvojio svega jedan bod. No dogodilo se to protiv jakih komkurenata, drugoplasiranog Rapida i Dinamu poznatog WAC-a. Danas dočekuje Hartberg koji u zadnje četiri utakmice ima svega jednu pobjedu i domaćin bez sumnje uživa status favorita u ovom slučaju. Ako ga opravda, Germania vam daje nigdje veći tečaj kao nagradu.

BOAVISTA – SPORTING (večeras, 22:15), DVOJKA 1.55
Netko tko nije u tijeku s portugalskom ligom ove sezone mogao bi se blago šokirati pogledom na tablicu. Sporting je prvoplasirani, što ne dolazi kao ogroman šok. Barem ne kad se pogleda da je Boavista – zadnja. U dvoboju ‘’drugih’’ klubova Porta i Lisabona svakako su gosti, koji imaju četiri pobjede i remi u zadnjih pet utakmica, nad Boavistom koja je zadnje slavlje upisala još 2. studenog. Stoga uživajte u tečaju kakvog vam omogućuje samo Germania Sport kladionica.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.
NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.
 

Pročitajte više