TRANSFERI

Guardian: Tottenham ruši klupski rekord i Realu krade veliku želju

Foto: EPA

ENGLESKI mediji već neko vrijeme pišu o Tottenhamovu interesu za Tanguya Ndombelea iz Lyona, a Guardian danas javlja da se situacija oko potencijalnog transfera zakomplicirala. 

Naime, Spursi su za Francuza spremni platiti oko 50 milijuna eura, a čelnici Lyona traže čak 75 milijuna kako bi u London pustili mladog nogometaša, kojeg žele još Real Madrid i Manchester City. 

Daniel Levy istaknuo je da je baš Ndombele tip igrača kakvog želi dovesti ovog ljeta, ali čini se kako će mu francuski velikan taj posao maksimalno otežati i natjerati ga da sruši klupski rekord koji je postavio kada je Ajaxova Davinsona Sancheza platio 40 milijuna eura. 

Ndombele je dosad šest puta nastupio za francusku reprezentaciju, a otkako se pojavio u prvoj momčadi Lyona, nije prestao impresionirati europske velikane. 

Tottenham radi na pojačavanju vezne linije nakon što je Moussa Dembele prošlog siječnja otišao u Kinu, a Ndombele nije jedini igrač kojeg žele. Spominju se još Donny van de Beek iz Ajaxa i Nicolo Zaniolo iz Rome, ali s Francuzom se, čini se, najdalje došlo u pregovorima. 

Pročitajte više