Guardiola: Mourinho je jeben

JOSE MOURINHO uspio je u svom naumu - isprovocirao je Josepa Guardiolu. Trener Barcelone izgubio je strpljenje na press-konferenciji održanoj uoči večerašnjeg susreta Reala i Barcelone u polufinalu Lige prvaka.

Stari lisac Mourinho je prije nekoliko dana rekao za Guardiolu da je on posebna vrsta trenera "koji kritizira ispravne odluke trenera". Mourinho je aludirao na Guardioline kritike na opravdano poništen gol Pedra Rodrigueza prošlog tjedan u finalu Kupa kralja.

Odgovor Guardiole stigao je sinoć:

"U ovoj sobi za konferencije za novinare Mourinho je jeben šef, jeben gazda i ja se s time ne mogu natjecati! To je vrsta igre koju neću igrati jer to ne mogu raditi", omaknulo se Guardioli na pressici.

Guardiola se ne želi prepirati s prgavim Portugalcem.

"On je dobio svoje utakmice izvan travnjaka za cijelu godinu, cijelu sezonu i u budućnosti. Izvan travnjaka može imati svoju osobnu Ligu prvaka. Neka u tome uživa i to mu priznajem. Ako Barcelona želi nekoga tko se može natjecati s time, onda bi trebali potražiti drugog trenera. Ali mi, ja kao osoba i klub kao institucija, to ne radimo."

Pročitajte više