GUARDIOLA NA MUKAMA Igrača će plaćati šest milijuna eura po sezoni, a ovaj neće odigrati ni utakmicu

Foto: Getty Images/Guliver Image

SAMIR Nasri (30) dugo nije u Guardiolinim planovima. City ga je prošle sezone poslao na posudbu u Sevillu, a španjolski trener ne namjerava ga koristiti ni sljedeće sezone i klub bi ga se radio riješio.

No kako stvari stoje, Samir Nasri neće nigdje iz Manchestera i umjesto da na njemu nešto zaradi, klub će na kraju biti u minusu. Naime, Nasri je pod istragom Uefe zbog mogućeg korištenja dopinga i, baš kao i Arijan Ademi, mogao bi dobiti četiri godine suspenzije zbog korištenja nedopuštenih sredstava.

Nasri je u prosincu prošle godine bio na terapiji u Los Angelesu, gdje je primio injekciju nedopuštene supstancije. Klinika je to objavila na Twitteru, nakon čega je istragu pokrenula španjolska antidopinška agencija i predala je Uefi.

Bude li Nasri suspendiran, vjerojatnije na samo dvije godine, neće moći otići nigdje iz Cityja i uredno će preostale dvije godine ugovora primati 500.000 eura mjesečne plaće, odnosno šest milijuna po sezoni. Po isteku ugovora moći će otići bez odštete i City neće povratiti ništa od 30 milijuna eura koliko ga je 2011. platio Arsenalu.

Pročitajte više