Hajduk u velikom problemu uoči zadnjeg kola. Tramezzaniju ozlijeđen najbolji igrač

Foto: Pixell/Hrvoje Jelavić

HAJDUK je u pretposljednjem kolu HNL-a na Šubićevcu protiv Šibenika slavio 2:0. Oba gola Hajduk je zabio u nastavku. Strijelci su bili Livaja i Jakoliš.

Hajduk je tako kolo prije kraja došao u situaciju da izbori Europu. U posljednjem kolu Hajduk će igrati kući s Lokomotivom, a na Rujevici će se u toj borbi za Europu međusobno sučeliti Rijeka i Gorica.

Šibenik je u prvih 45 minuta bio bolja momčad. Domaći su pogodili i vratnicu, ali su gosti ipak na kraju prelomili susret i treći put ove sezone pobijedili Šibenik.

"Pobijedili smo Šibenik treći put u sezoni, ali opet je to bilo teško. Šibenik nije lako nadigrati i bili smo u problemima u prvom dijelu. Ali nakon postignutog gola smo se digli, bili bolji i pokazali mentalitet koji me veseli svakom novom utakmicom. Dobili smo treću u nizu i sada idemo po četvrti trijumf", kazao je trener Hajduka Tramezzani pa se osvrnuo na ozljedu Marka Livaje, koji je morao izaći iz igre.

"Vidjet ćemo o kakvoj se ozljedi radi, nakon pregleda. Nadam se da nije ozbiljno, da je to samo posljedica umora i da će biti spreman za Lokomotivu. Marko je osjetio probleme već tijekom prvog poluvremena, no htjeli smo da nastavi igrati jer smo ganjali rezultat."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više