NBA

Mario Hezonja predstavio novi imidž i objasnio ga porukom na motivacijskom posteru

Foto: Twitter / Mario Hezonja

MARIO HEZONJA u pet godina NBA karijere nije ispunio visoka očekivanja nametnuta time što je na draftu izabran kao peti. Od početka karijere zbog svojeg se osebujnoga karaktera nigdje nije potpuno uklopio jer je uvijek bio drukčiji.

Isti je glas pratio Jimmyja Butlera tijekom cijele karijere, sve do ovogodišnjeg pohoda kroz NBA doigravanje s Miami Heatom i ulaska u prvi finale karijere, u kojem trenutačno gubi od LA Lakersa 3:1.

"Pravi pobjednik i radnik. Istina uvijek izađe u nekom trenutku. Uvijek", napisao je uz Butlerovu fotografiju Hezonja kad je Miami izborio finale.

Hezonja se ne srami svoje različitosti, štoviše potpuno ju je prihvatio. A to je dokazao i posljednjom objavom na Twitteru, u kojoj je predstavio svoj novi imidž, ali u novi ukras kod kuće, na kojem je poruka koja mu može biti životni moto: "Nitko ne postaje velik tako što se uklapa".

Na fotografiji vidimo da je Hezonja pustio bradu i obojio kosu u plavo, a u kričavozelenoj trenirci izgleda baš u skladu s porukom na posteru, kao da se nigdje i ne želi uklopiti.

Hezonjina sezona je završila prošlog mjeseca porazom njegova Portlanda u prvom krugu doigravanja od LA Lakersa. Još se ne zna kad će mu početi sljedeća jer NBA još čeka razvoj epidemiološke situacije u SAD-u prije odluke o terminu početka nove sezone, u kojoj je plan vratiti gledatelje u dvorane.

Nije sigurno ni gdje će igrati jer je lani potpisao dvogodišnji ugovor za 3,66 milijuna dolara, ali s igračkom opcijom, što znači da sam može odlučiti hoće li aktivirati drugu godinu ili otići u slučaju unosnije ponude.

Pročitajte više