Horvat: Nismo zaslužili ovakav poraz, ali bolje nismo mogli s ovoliko ozljeda

Foto: Hina

STIPE MANDALINIĆ prvi je stao pred mikrofone nakon visokog poraza PPD-a Zagreb od PSG-a 28:20 (16:13) u prvoj utakmici osmine finala rukometne Lige prvaka.

"Na koncu se ipak nismo se uspjeli vratiti, borili smo se koliko smo mogli, dali smo zadnje atome snage, ali nismo se mogli obraniti od najboljeg napada u Europi."

"Žalimo zbog ozlijeđenih igrača, rotirali smo koliko smo mogli, ali na koncu presudila je njihova širina. Tužni smo, napravili smo veliku stvar, došli smo među osam..."

"Hvala navijačima, atmosfera uoči početka utakmice bila je doista sjajna. U Parizu idemo pokazati tko smo, da nismo slučajno među osam u Europi, iskrvarit ćemo to budite sigurni."

Horvat: Igrao sam vanjskog prije tri dana protiv Našica, ali..

Kapetan Zlatko Horvat nekoliko se puta izvukao na vanjsku poziciju, ali Thierry Omeyer je skidao sve.

"Vanjska pozicija? Ma igrao sam ju prije tri dana u Našicama, ali danas je bilo mnogo teže. Stvarno mi je žao što ovako završilo. Mislim da nismo zaslužili ovako težak poraz. Obje momčad u znatno su boljoj formi u odnosu na našu prošlu međusobnu utakmicu. Ipak, bilo je preteško igrati bez ozlijeđenih igraća, jako su nam nedostajali, baš svi, ne samo Šebetić. Ništa, uzvrat je za sedam dana i dat ćemo sve od sebe. Zahvalio bih se publici. Bilo je savršeno igrati u ovakvom ambijentu," rekao je kapetan PPD Zagreba nakon utakmice.

Ivić: Dao sam sve od sebe, ali teško je braniti udarce takvih majstora

"Najprije bih se zahvalio publici. PSG je pokazao kakva je momčad. Dali smo sve od sebe, ali ljudi su bolji i zasluženo su slavili. U uzvratu ćemo pokušati odigrati što bolje možemo i vidjet ćemo što će biti," dodao je danas raspoloženi Filip Ivić.

"Imali smo puno problema uoči utakmice, borili smo se do kraja, bio je egal do 50. minute, ali više od toga nismo mogli. Vukli su tu polukontru preko Hansena i Karabatića, dao sam sve od sebe u drugom poluvremenu, skinuo nekoliko udaraca, ali teško je braniti takve majstore, doista su fenomenalni."

Pročitajte više