Hrgović o potencijalnom suparniku u borbi za titulu: Pojeo bih ga za doručak

Foto: Profimedia

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović (31) pobijedio je deset godina starijeg Australca Marka De Morija (41) tehničkim nokautom nakon samo 76 sekundi u prvoj rundi na boksačkom spektaklu Day of Reckoning u saudijskoj prijestolnici Rijadu.

"Ovo je bila borba tek toliko da si popunim vrijeme do borbe za titulu", rekao je Hrgović, koji je u ovoj borbi bio ogroman favorit. 

"Čekam borbu za titulu i naredne velike borbe. On je hrabar dečko, hvala mu što je prihvatio borbu. Hvala Saudijskoj Arabiji, hvala na svemu. Mislim da je ovo što boks zaslužuje i čast mi je biti dio ovog. Hvala svima na organizaciji sjajne priredbe. Hvala mom timu i spreman sam za titulu", rekao je Hrgović i najavio borbu za titulu sljedeće godine.

"IBF je naredio da sam ja sljedeći u redu za borbu za titulu. Trebam se boriti protiv pobjednika borbe Fury - Usik ili ako oni dogovore revanš, onda protiv sljedećeg na IBF ljestvici. Jared Anderson? Njega bih pojeo za doručak. Nije pametno tom dječaku boriti se sa mnom. Spreman sam tko god bude u ringu", rekao je.

Pročitajte više