Ivanišević zabavljao publiku kao nekad: Zakazalo je moje najjače oružje - servis

GORAN IVANIŠEVIĆ vratio se na teniske terene u profesionalnim susretima, ali nažalost poražen je u paru s Čilićem u prvom kolu Zagreb Indoorsa od Polaseka i Zelenaya. Bilo je 7:6 i 6:4.

Pred nešto manje od tisuću gledatelja u Domu sportova Ivanišević je početak susreta zaigrao kao nekad, a naš je par odmah oduzeo servis protivnicima. Međutim prednost nije dugo trajala, a prvi set riješio se u tie-breaku, u korist Polaseka i Zelenaya.

Goran je nekada bio 20. igrač svijeta i parovima, što je u nekoliko navrata pokazao i u Domu Sportova, međutim protivnici su se pokazali tvrdim orahom. Početkom drugom seta naš par izgubio je servis, međutim trgnuo se potom i uz pomoć publike vratio susret u egal.

Polasek i Zelenay ipak su iskoristili slab i rezerviran nastup naših tenisača u finišu drugog seta, kada su kod 4:4 oduzeli servis Ivaniševiću i u sljedećem gemu potvrdili prolazak u drugo kolo. Nije bilo previše razočaranja kod Čilića i Ivaniševića, a ovaj posljednji dobio je veliki pljesak i odobravanje publike.

"Zakazao mi je servis, ono na što sam zadnje pomišljao da bi moglo danas zakazati. Tri puta sam ga izgubio. Inače, igrao sam ok, imali smo puno šansi, ali nije išlo. Dobro je da je Marin osjetio teren za sutrašnju pojedinačnu konkurenciju, a ja, ja sam odigrao svoje", rekao je Ivanišević.

"Ja i Goran smo igrali zajedno jednom prije sedam godina i sigurno da mi je bilo drago opet biti u paru s njim, nema svatko tu priliku. Nisam nešto posebice zadovoljan svojom igrom, zakazao mi je retern, samo se nadam da će sutra biti bolje", dodao je Marin Čilić.

Pročitajte više