Jedan od najboljih trenera svijeta želi Hrvata u pohodu na Ligu prvaka

Foto: Getty Images / Guliver Image

CHELSEA je sve bliži naslovu prvaka Engleske. Momčad Antonija Contea igra sjajno ove sezone i sprema se za povratak u Ligu prvaka sljedeće sezone. Vlasnik kluba Roman Abramovič obećao je talijanskom treneru pojačanja kako bi pokušao osvojiti i titulu prvaka Europe, a na njegovoj listi je i jedan hrvatski nogometaš.

Riječ je o Ivanu Perišiću, jednom od najvažnijih i najboljih igrača Intera koji je ove sezone za Nerazzurre zabio sedam golova, uz šest asistencija u 28 utakmica.

Hrvatski reprezentativac ima ugovor s Interom do 2020., ali i mogućnost da napusti klub na ljeto ako ne osigura plasman u Ligu prvaka. Također, za njega je još ranije bio zainteresiran Arsenal, baš kao i Chelsea koji ga je lovio i tijekom prošlog ljeta, ali klub sa stadiona Giuseppe Meazze nije želio ni čuti za transfer. 

Trenutačna cijena Perišića je između 25 i 30 milijuna eura, što Chelseaju sigurno ne predstavlja problem, pa bismo vrlo lako sljedeće sezone sjajnog Hrvata mogli gledati kako zabija na Stamford Bridgeu.

Pročitajte više