Jedan od najtraženijih napadača svijeta: "Transfer? Sve će biti riješeno prije SP-a"

Foto: Hina/EPA

ANTOINE GRIEZMANN bio je jedna od glavnih tema posljednja četiri prijelazna roka. Mamili su ga mnogi veliki europski klubovi, od Španjolske i Italije do engleske Premierlige, no francuski golgeter ostao je vjeran madridskom Atleticu s kojim ima ugovor do 2022. godine. 

Sjajni napadač danas je navršio 27 godina i u intervjuu za "L`Equipe" progovorio o svojoj budućnosti.

Iako mnogi previđaju novu ljetnu sapunicu oko Griezmannovog transfera, on tvrdi da će pitanje svoje budućnosti riješiti prije početka Svjetskog prvenstva. U Rusiju želi ići mirne glave.

"Moja budućnost bit će odlučena prije SP-a. Želim u Rusiju ići mirne glave. Mislim da svi to žele", rekao je Griezmann koji je prije dvije godine impresionirao u dresu Francuske na domaćem Euru gdje je bio prvi strijelac turnira.

Ove sezone je u 38 nastupa skupio 23 gola i 13 asistencija. Danas je procijenjen na više od 100 milijuna eura.

"Rekao sam svojoj sestri, koja brine o mojim poslovima, da mi do Svjetskog prvenstva mora reći što će biti, ostao ja u Atleticu ili ne."

"Nije mi toliko bitno znati gdje ću nastaviti igrati, radi se o tome da će me u suprotnom u Rusiji zivkati i ispitivati što mislim o ovome, onome, ili gdje želim ići", dodao je.
 
U posljednje vrijeme najčešće se spominje Griezmannov mogući odlazak u Barcelonu, a ranije je ozbiljan interes pokazivao Manchester United.

 

 

Pročitajte više