ČUDO NA ANFIELDU

Jeličić o Barcinoj obrani: Ispričavam se svim HNL igračima što sam ih kritizirao

Foto: EPA-EFE/Instagram

UŽASNA reakcija Barcelonine obrane kod četvrtog gola Liverpoola u polufinalnom porazu od 4:0 u Ligi prvaka aktualna je tema poslije čudesne večeri na Anfieldu.

Gol je zabio Divock Origi na asistenciju Trenta Alexandera-Arnolda u 79. minuti. Primijetio je nonšalanciju igrača Barcelone prije kornera koji su samo gledali kako pronalazi Divocka Origija koji daje svoj drugi gol na utakmici.

"Takve golove ne primaš ni na haklu dok čekaš hladno pivo"

Mladi desni bek Redsa to je opisao kao čisti instinkt, a Joško Jeličić to je na svoj način komentirao poslije utakmice na PlanetSportu.

"Obrana Barcelone? Ispričavam se svim našim igračima u HNL-u i vani za sve ono što sam ih kritizirao u prošlosti", rekao je Jeličić pa dodao opasku da se takvi golovi ne primaju ni na haklu dok čekaš hladno pivo.

"Jedan od onih trenutaka kada vidiš priliku"

Nakon susreta, Alexander-Arnold je objasnio kako je vidio tu situaciju.

"Čisti instinkt. Jedan od onih trenutaka kada vidiš priliku. Nismo radili na tome tijekom treninga. Vidio sam da je Divock ostao sam i pospremio je na kraju loptu u mrežu. Malo je išla brzo prema njemu, ali on je top igrač. Zabio je dva gola večeras i svi će pamtiti ove trenutke", rekao je mladi Englez.

Sjajnog beka nakon utakmice pohvalio je i njegov menadžer Jurgen Klopp.

"Genijalni trenutak. U tom trenutku uopće nisam vidio tko je izveo korner i tko je zabio. Odigralo se sve prebrzo za mene. Sada kada sam ponovno pogledao mogu samo reći da je to bilo nevjerojatno. Dva igrača povezala su se u tom trenutku. Genijalno", rekao je Klop

Pročitajte više