LIGE PETICE

Jurić: Kalinić? Žao nam je što se sve ovo događa

Foto: EPA

IVAN Jurić, hrvatski trener na klupi Hellas Verone održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio okršaj s Lazijom u subotu od 20:45. 

Hrvatski stručnjak nahvalio je svog igrača Mattiju Zaccagnija te istaknuo kako ga ne brine njegov manjak golova u posljednjih nekoliko utakmica.

"Zadovoljan sam Zaccagnijem, samo se mora koncentrirati na prekid niza i to će doći. Na vrhunskom je nivou i nema razloga za strah. Puno nas hvale, ali i dobro igramo", rekao je Jurić.

Čeka se povratak Nikole Kalinića

Nakon nekoliko pitanja o općenitom stanju kadra, Jurić se osvrnuo na činjenicu da je njegova momčad u zadnje četiri utakmice zabila samo tri gola, ali i na stanje u kojem se nalazi Nikola Kalinić. 

"U prošloj smo utakmici stvorili puno prilika, ali nismo zabili. Nisam zabrinut. Žao mi je što na raspolaganju nemamo Nikolu Kalinića kao igrača koji itekakao zna zabijati golove", rekao je Jurić pa dodao:

"Mislim da Nikole neće biti do Božića i to nije dobro. Neki igrači se vraćaju, ali njega nikako ne možemo dobiti da se oporavi, a čekamo ga."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više