Kopića pitali o lošem terenu u Rumunjskoj: Još uvijek je bolji od našega

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

HAJDUK nakon izvučenog boda u utakmici protiv Rijeke proteklog vikenda sutra od 20:45 traži prolazak u play-off Europa lige protiv Steaue.

Splićani su u prvoj utakmici odigrali 0:0, a utakmicu je najavio trener Hajduka Željko Kopić.

"Svjesni smo da nas očekuje zahtjevna utakmica, rezultat je aktivan za obje ekipe. Imali smo dva zahtjevna, ali rezultatski pozitivna susreta u četvrtak i nedjelju. Imamo do sutra dovoljno vremena da se pripremimo i riješimo manje poteškoće koje smo imali. Znamo da će domaća ekipa biti agresivna i dati sve da se nametnu, ali s jasnim taktičkim planom vjerujem da ćemo biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu", kaže Kopić, a izjave prenosi Dalmatinski portal.

Rumunjski novinari su upitali Kopića je li vidio travnjak na stadionu gdje će sutra igrati, koji je u lošem stanju, a trener Hajduka ga je usporedio s onim na Poljudu.

"Travnjak nije savršen, ali je još uvijek bolji od našega i adaptirat ćemo se", nastavio je trener splitske momčadi te dodaje da su šanse za prolazak 50:50.

"Znamo da Steaua ima kvalitetu. Moramo se pripremiti za sve situacije i maksimalno biti koncentrirani svih 90 minuta. Steaua voli imati posjed. imaju mlade i talentirane igrače, ali i nekoliko dobrih iskusnih. No mi smo ovdje došli napraviti rezultat i plasirati se u sljedeću rundu."

Ako Hajduk uspije izboriti prolazak preko Steaue, nastup u skupinama Europa lige tražit će protiv boljeg iz dvoboja Slovana iz Bratislave i Rapid Beča. 

Pročitajte više