KRAMARIĆA ŽELE BAYERN, JUVENTUS I LIVERPOOL Hoffe reagirao na potjeru za najboljim strijelcem

Foto: Getty Images / Guliver Image

DVA NAJBOLJA bundesligaša, Bayern i Borussia Dortmund, nisu jedini velikani koji žele sjajnog napadača Hoffenheima i Hrvatske.

Andrej Kramarić prošle godine je za Hoffe postigao 18 golova i namjestio još osam, ali je osim tim brojkama, oduševljavao i sjajnim igrama.
 
Odličan mladi trener Julian Nagelsmann na njemu temelji igru u napadu, a kako i ne bi kada pokretljivi, nesebični i vrijedni Kramarić u jednom igraču objedinjuje karakteristike i kvalitete tri nogometaša ofenzivne linije.
 
Zato se u lov na 26-godišnjeg napadača, osim spomenutih njemačkih divova, uključio i niz giganata iz najjačih europskih liga: Juventus, Tottenham, Liverpool, Atletico, Inter.
 
Zbog ovoga se morao oglasiti i Hoffenheim: "Kramarića nećemo prodati. Od zarade na transferima, važnije nam je zadržati jaku momčad na okupu. Dovoljno smo zaradili prodajom Niklasa Sulea."
 
Visokog braniča Hoffenheim je prodao Bayernu za 20 milijuna eura, a u isti klub je bez odštete, po isteku ugovora otišao i veznjak Sebastian Rudy. Još kada bi prodao i Kramarića, Hoffenheim bi ostao bez kičme momčadi i bajka kluba iz provincije bila bi gotova. 
 
I to prije pokušaja proboja u Ligu prvaka, gdje Hoffenheim u play-offu čeka zadnjeg protivnika koji mu stoji na putu do društva velikana i desetaka milijuna. 
 
Kramarić je inače upravo odradio snimanje za klupsku stranicu Hoffenheima, ali kako je krenulo, ne bi bilo čudno da do kraja ljeta napusti klub koji ga je prošle godine od Leicestera otkupio za 10 milijuna eura i s kojim ima ugovor do 2020.

Pročitajte više